My Iklan

Thursday, 28 June 2012

KHAZANA ODAIBA



Terletak di Island Mall Tokyo....

Senyap sunyi je waktu ni. Apa taknya 'ngalid' menikmati makanan yang menjadi kerinduan disini. Terasa lah nikmatnya tapi bila turn aku punya hidangan tak sampaisampai. Tu lah sebok sangat shoot kat belakang view yang sangat2 menarik tu sampai lupa nak makan. Sudahnya aku lah paling last makan (hehehe) lagi nikmat.

Khazana restaurant yang berlatarbelakangkan Rainbow Bridge...

Selama seminggu mengadap ikanikan salin kulit ni terasa rindu pada makanan Malaysia. tengok maggee pun dah rasa bahagia. Terbayang-bayang akan kehangatan tandoori dalam tong pasung tu mak aih sedapnya lah erk. Untuk malam terakhir ketika berada di Tokyo kami di jamu Tandoori di Khazana restaurant. wow hilang rindu seminggu macam ni.

6 comments:

  1. bertuahnya pandai ambil gamabr yg cantik sebegini. kalau minat semua jadikan. :D
    Tahniah memang menarik sangat! betul tu jepun mmg antara negara yg terbaik. ;)

    ReplyDelete
  2. Miss Dila,

    Makan kat sini set lunch, buffet atau ala carte. Tgk kat link nih :

    http://ladyjansneverland.blogspot.com/2009/11/day-5-in-tokyo-great-time-at-odaiba.html

    mcm buffet pulak.
    BTW...akak dah beli dah bendalah yg akak tanya Dila semalam...siapkan 3rd party speedlite & tripod serta extra sdhc hehehe...sakan lah nanti ek

    ReplyDelete
  3. Wah kak nori bagus tu.bagi psediaan. Kt vietnam nanti nk sedia awal2.aku ni x leh idupnlau x dek gadget2 cam ni huhuhu

    ReplyDelete
  4. Aisyehh nak beraya kat Betnam...tak takut ker dengaq citer pemandu scam kat sana ? Mimpi ngeri woo...tak pun Dik Dila bawak lemang pi sana...kalau jumpa orang lagu tu hampok jer paler dia dgn buluh lemang tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. Hehe knori.mmg takut tpi doa doa agr selamat smuanya......
    Kak nori aku hmpok drebbar tu ngan btg lomang kihkih

    ReplyDelete