My Iklan

Monday, 25 June 2012

JUNGLE CRUISE

Gilah balik Yong...dah penat ni tenggelam timbui je nih. Huaaaaaa....ayooo!

Suramnya masuk area ni. Bunyi elephant, lion dan banyak binatang lagi. X lah rasa takut pun hehehe

Kali ni kita menjelajah 'Jungle Cruise' dalam waktu jam 5 petang. Cuaca dah pun agak gelap sedikit. Perjalanan terakhir sebelum rehatrehat menantikan jam 7. Memang lawak driver boat ni. Kita urang asyik gelak je walhal bukannya paham pun......huhu! Nampak wajah dia serius! Tapi bila dah bercerita muka selamber....terbahakbahaklah kami dalam boat tu.

Menyusuri disepanjang sungai. Dapat tengok look like real...tapi semuanya hanya replika semata. Mengelilingi sungai hanya 15 minit sahaja. Cuba tengok zebra atas tu nampak real tak?

3 comments:

  1. Ni kat belakang sekali Orga dekat ngan western river rail road....

    ReplyDelete