My Iklan

Wednesday, 20 February 2013

MEDANG

Seminggu dua ni aku suka enor sarap kat TEFIAN. Lau tak gi TEFIAN aku merangkak kat UMAI lak. Rajin SR bawak aku gi sini sana. Tq SR..... Medang, ngeteh, ngopi tu satu makna yang sama dalam istilah jawa. Apa yang seronok duk ngeteh kat UMAI ni dapat rasa angin angin sepoi sepoi ghitu. Kekdahnya aman damai. lau dulu banyak lalat lar ni lalat pun dah hilang. Aman lagi ....
TEFIAN lak kat seksyen 4 ja. Memang ramai lah ngopi kat sini. Duduk je bangun je dah ada urang nanti nanti. Betapa lah ramainya umat. 

Lau kat UMAI mesti nak duduk meja nombor ni. 15....limo las. Kalau kat WADIHANA pastinya table no 6. Ada ongg bah. Seriously dapat jodoh dengan meja no 6 you. Amin syukur alhamdulillah. Tapi meja UMAI no limo las ni wallahualam. 

kat TEFIAN ni meja no berapa tak Hinggat. Sebabnya ngaleh ngaleh je bila nak sarap sini. Meja sokmo penuh so terpaksa lah duduk meja yang ado.

13 comments:

  1. Untung la orang yang selalu duduk meja no 6 Wadihana tu.... sedang menghitung hari la ni

    ReplyDelete
  2. hahahha SR
    tunngu 23 erk....jodohnya

    ReplyDelete
  3. kitorang pun selalu jugak melepak dekat teffian dila, teh tarik dia memang kaw sangat, mamat pun kalah. lagi satu tempat suka pergi mak kimbong, roti canai dia terbaik :)

    ReplyDelete
  4. aku pernah dengar MAT KIMBONG tu kat Mana? nanti ajak aku nagn SR gi skali ORGA

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aja, hehe...

      dekat area sek. 4 jugak dila...kalau dari teffian tu, terus je sampai simpang 3, ambik kiri, terus lagi, nanti jumpa comercial center sebelah kanan. area situ lah...

      Delete
  5. aku tengah Imagine mat KIMBONG ni ORGa
    simpang tu tu naik kat skolah tu kan. Rasa tembus PETRONAS seksyen 4 tak silep....

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. untung laaa....... ada BOI FREN pun asyik bengkek jer.... ye tak Kak Dilaaaaaa

      Delete
    2. HIKHIK SR
      awat bengkek bengkek tak Rock aaa kan

      Delete
  7. Medang, ngeteh, ngopi satu benda pun JM tak paham... Tp agak2 JM medang tu selalu atau sentiasa agaknya lah lepas baca statement tu hihi..yer dok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq JM
      Medang tu semua ayat ayat jawa
      duduk minum ngopi ngeteh sambil crita crita di warung Kopi kekdahnya hehe

      Delete
    2. Uik salah rupanya hikhik klau Wak mesti dia tahu :-)

      Delete
    3. hihihi

      monggo mamper Jugak (sila sila selamat datang)
      lau wak ofcoz lah tahu tu raja bahasa tu

      Delete