My Iklan

Sunday, 24 February 2013

SALAM HARI MINGGU

Bersantai kat rumah je hari ni. Belum ada xtvt utk hari ni dan rasanya memang tak adalah kut. Tunggu pulak nextweek ke manatahu. Semalam dah pun selamat sampai kat teratak kak Ienda di BanyanClose. tak jauh rupanya dari sini. Berapa minit je dah sampai. Janji dengan SR lepas zuhor. SR sampai dengan punctual sekali. Ingat nak gi dua keter. Coz my broinlaw pun nak follow gak rupanya tak jadi last minute. So gi je lah satu keter ngan mylovely sister. Sampai teratak kak Ienda wow bestnya. Siap ada khemah khemah lagi macam majlis terima menantu nih (hehehe). Tuan rumah menyambut kedatangan tetamu yang datang. Makanan semua sedep sedep belaka. Thanks kak Ienda kerana menjemput kami kesini.

Ni bukan kat banyanClose erk....
Ni kat bangiclose ja


Dah pun sampai Bukit Mahkota. Nyamannya suasana kat sini. Jalannya senang tapi sebab tersalah masuk simpang makanya berfusing sampai dua kali. Last baru jumpa.....

Tuan rumah yang peramah menyambut kedatangan kami kami semua. Beautiful homes....


Diantara menu menu yang ada.....

Sweet seventeen & tuan tanah yang cukup peramah.


14 comments:

  1. al-maklum la rumah captain AA...... tisu pun AA

    ReplyDelete
  2. kuih koci, roti jalan and pulut udang, waduh~...dah tak selera dah nak makan mende lain. bestla hangpa, ada jugak orang jemput, kitorang ni tepek dekat umah jo lah, huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah sian ORGA
      rezeki semalam dapat makan kuih malaysia, Orga
      susah nak jumpa dah kuih2 ghini kan

      Delete
  3. Wah banyak sungguh hidangan yg disediakan ....

    ReplyDelete
  4. bestnye...kambing golek tu nampak best, roti kirai pun best

    kenapa tak buat roti kira tiga segi nye lipat eh? gulung2 gitu cam kuih kirai yang dalam ada kentang tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dep...
      Lau ang ada mesti kenyang
      Menu febret ang tu khen...
      ** ROTI gulung2 tu depa tempah tu

      Delete
  5. cantik2 rumah area tu kan...saya baru lalu kawasan tu pagi tadi..hihihih..

    kambeng golek! sedappppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. OOO ye ke dr
      Tuan umah kata dulu harga tak tinggi ghitu
      lor ni dah sampai harga umah bangi...
      untung la sapa beli dulu tu erk

      Delete
  6. Nyum nyum lambat nk blogwalking baru blk ma hihi. Ermmm nampak sumer kuih2 tu antara byk2 kuih bwh kuih jala tu JM belum pernsh mkn. Kuih apo tu ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah JM dah FULANG
      kam kum kap.....hehhehe
      mesti best citer hadnyai ni
      x sabor nak nunggu entry JM ni....

      Delete