Wednesday, 20 February 2013

TEMAN

Aku rindu betul dengan teman aku sorang ni. Dah lama tak jumpa dia. Last sekali masa outing gi mancing kat Tg karang tu hari. Busy kut gamaknya. Bila dia free nak ajak aku karoake lah pulak memalam hari tu. Aku lak tak free. 

Foto ni aku ambik waktu balik dari PD hari tu. Sian dia dok hangkut labtop projektor bagai lepas balik dari kursus. Dapat rasa duk hotel free aku ngan Jemma malam tu. 

Dan pada kawan ku yang ni Fulak tinggal berapa hari lagi nak bergelar Raja sehari. Mesti hati berdebar debar je kan. Ong betul meja No 6 tu khen...... Moga diantara kita tidak terpisah persahabatan untuk selamanya. Begitu juga dengan SR. Biar pun apa yang akan terjadi ikhwah persahabatan itu mohon di kekalkan hingga akhirnya. (Skema lah pulak ayat malamni. Yer kut ...tetiba rasa cam ghini


Ini lah teman teman ngeteh ku Ngopiku saban waktu. Terima kasih teman. Tiada kata yang lain yang dapat diucapkan.

Ibaratnya empat serangkai diantara kita. 

10 comments:

  1. Speechless cantik bangat pic no 3 tue :-)
    Rundu? X rindu kt JM ker? Tetiba je kan hihihi

    ReplyDelete
  2. tq JM
    rindu bertambah rindu lau kita dah jumpa nanti khen
    insyallah doakan kita akan ketemu dan bersahabat
    tetiba jek erk...tu tanda insting tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka suka in shaa alkah amin :-)

      Delete
    2. insyaallah JM ....
      stay tune (sengeh)

      Delete
  3. ko ni dod, kalo tak update, berbulan..
    tapi kalo update, tiap2 hari posting baru. Tertinggal bas aku kena scroll down.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam DEP
      TU lah kan aku ni lau terlbih rajin cam ni jadinya
      lau malas cam biasa la hiihi

      Delete
  4. feeling pulak baca entry kalini dila, ditambah gambar yang cantik macam ni, lagilah terharu, huhu~...gambar 4 serangkai tu, dah boleh buat wallpaper dah. "sesegar, hijau daunan...begitulah, kita diibaratkan...tiada siapa yang bisa memisahkan kita...antara, kita semua"... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ORGA
      Cayyok PUISI hang
      Mat sasterawan jugak hang no
      Tu bunga kat belakang umh aku
      bunga tu selit2 kat simen Kod bandminton ja
      aku guna 50mm tu...
      anyway tengok nama hang teringat Burger Bakaq

      Delete
    2. tu bukan puisi dila, lagu kumpulan in-team tu...dulu zaman remaja selalu dengaq lagu ni member-member dok pasang, ehehe...jeles dengan ang and shidah, ada banyak lens, aku masih lagi dengan kit lens 18-55 tu, takda modal lagi nak beli lens baru, huhu...

      Delete
    3. OOO lagu Inteams rupanya erk
      Touching lah pulak..
      ORGA
      lens tu ibarat teman aku
      masa tu ada rezeki alhamdulillah
      lar ni lau nak beli pikir 10 kali
      sebab budget tak dek, orga
      KIT lens pun macam wide hape. macam macam boleh buat tu
      beli Raynox 250 dapat uat macro...

      Delete