My Iklan

Friday, 15 February 2013

Salam Jumaat

Kejap jer masa belalu erk. Tiga hari kerja dan hari ini merupakan hari terakhir untuk kita sambung lagi cuti dua hari ni. Best dapat rehat rehat tanpa pegang pen dan dokumen yang menjadi teman diopis dikala cam ni. 

Sabtu esok ada wedding. Memang kena harus gi lah. So tak dapat lah nak merambu ngan SR kali ni. lau sempat nak terminate abang maxis ni kat Alamanda. Itu pun kalau lah sempat tapi macam tak sempat ja. Tak pun tunggu lah next week esok. Lau ada kampong boleh balik kampong. Dapat rasa angin tepi sawah. Syahdu mengalun rasanya. Menyandor kat bangku macam kat bawah ni mesti dibuai lena. Angan angan kejap pun tak fer kan Wak Gelas kan (sengeh).


Ahad ni plan nak buat photoshoot untuk dobbot. Happy belated birthday dobbot yang shummel. Seronok shoot budakbudak ni. Biorpun buas kejor je sampai habis nafas tu tak fenat kan SR. Dah janji ngan SR kali ni jangan tak jadi lak erk. Prop kita yang banyak tu bila lah nak guna guna. Untung lah sidobbot nanti.


Yang ni makcik si dobbot. Memang la dia ratu kamera maksu dia. Tak payah suruh posink camana gaya pun dia leh uat sendiri. Memang senang kerja tukang yang amik gambor cam ni (sengeh). Lau kawan kawan nak buat photoshoot cam ni hire kami SR. Boleh dapat diskaun insyallah.



8 comments:

  1. Aca the legend... nanti tempias kat dobot lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu aaa SR. Tunggu ahad ni kita tembak si dobbot erk.........
      Mana ORGA? Nak follow tak ORGA

      Delete
  2. dod aku rasa aku nak start ambik gambo balik la dod...

    aku nengok ko snap2 pemandangan hiway tu cam syok lak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. DeP...GOOD! Welcome to te CLUB
      nanti kita tukar2 Ideya, ok apa dep. jangan lah simpan camera hang tu
      kang berdebbuuuuu

      Delete
  3. fatutla tersedak2.. ada awek cun sebut2 namaWak fulakkks..,ahHKs

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeh ngeh ngeh...
      mesti wak gelas kesselak

      Delete
  4. cepat kan masa jalan, macam kejap je cuti raya cina ritu, dah kena balik sini dah. naperlah tak cuti sebulan, mesti best dok kampung...ai, jeles pulak dengan orang keje cikgu, huhu...gambar ko snap memang semua cantik-cantik dila, tunggu nak tengok si dobbot pulak :)

    ReplyDelete
  5. ORGA, dapat cuti dua ari ni aku lenjan jalan je ngan SR.
    tadi aku dh tempah balloon kat Glowing party House
    harap harap espk cuaca baikk lah hendaknya

    ReplyDelete