My Iklan

Sunday, 15 July 2012

BEKPES WITH SHIDAH RAMLI

Semalam tak kemana pun. Mmg plan nak duk umah je la. Tak dek modal nak jalan panaspanas ni. Malam tadi Shidah Ramli called. Esok kita bekpes sama yok, leh je. Kita gi Bangi KOPITIAM la. Best sikit tak ramai urang hendaknya. Leh santai santai duduk sambil pekena kopi O. 
Wah pepagi aku dah bangun awai wei. Shidah Ramli ni puntual punya urang. kalau dia kata kul 7.30 pagi mmg dia dah terpacak depan pagar umah aku. Ha aku mmg tak boleh nak bangkit lambat kali ni. Dah banyak kali aku ngilat terbabas. Hehehehe. Sampai Bangi Kopitiam wah best. Aku ngan Shidah Ramli je customer BK pagi ni. lek duduk duduk order order lagaknya macam urang kaya je (hahaha). Ala order nasi lemak je pun sambil dengar citer Shidah Ramli tentang USS yang dia baru pergi baru ni. Elok ajak ORGa ngan wifey gi sini havoc gak ni kan. dengar citer USS tu buat aku teringin lak nak gi erk. Orga nanti oneday aku ajak angpa ngan wifey lepak sini erk. Asyik tengok bandar Kajang tu ang tak jemu ke? ekekekkee

Crew BK pun baru ada yang nak sarap. Tapi cool lah pepagi ni, nyaman ja.


Aku order nasi lemak ngan aiyer TIRAMISU COkelat. Sedap beb!!! si Shidah ni order mee wantan tapi tak dek ganti ngan mee ajer kekdahnya.

Aku dah habis bekpes ni si NU-IN baru nak bukak kedai. Dulu awai dah boleh santai sini. lar ni amat lah lambatnya. Tu yang lepak pagi kat Bangi KOPITIAM ni. Dah kenyang apa lagi jum aa balik Shidah. Eh jap nak citer lagi...Tq Shidah. Aku dapat oleholeh dari USS. Aku suka sangatni.

8 comments:

  1. aku gi USS dulu madagascar belum start, battlestar gallactica tengah ada problem, transformer belum umumkan pun.
    sesame street pun baru nye kot bukak.

    dorang pandai, bukak sikit2.

    ReplyDelete
  2. Bekpes las sblum pose minggu depan. Insyaallah lps raya la nanti kita jjcm kat Bangi lg.

    ReplyDelete
  3. Salam Dila.dtg kunjung balas.....bertemu kita di blog.mcm dulu2...gambar2 Dila mmg cantik....gambar makanan yg jelas....buat terliur nengok makanan yg dipesan.
    re; akk dah 1 thn lebih di Egypt...Tanta belum pernah ke sana lagi...

    ReplyDelete
  4. tq mama sampai juga kat sini. tengok mama teringat kat FP erk....

    ReplyDelete
  5. Laa...apsal tak roger, aku pun bekpes kat bangi jugak, tapi dekat market, area jual nasi lemak tu...hm, ok jer nak ajak makan, tapi kena bawak karipap yang hang ckp sedap tu la :)

    ReplyDelete
  6. ooo ang selalu lepak kat market tu ke? aku selalu lepak situh kat kedai KAK kiah mee sup tu. satu hari x mai aku gian OOOOO. nanti lah nampak gaya lepas raya lah ORga na aku invite ang ngan minik ang lepak Kopitiam ni. dah tu nak kena bawak karipap....hahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa...yeker?aku pergi bekpes situ la, memang selalu lepak kedai kak kiah tu, nasi lemak dia sedap.

      ang yang cakap karipap ang buat sedap, kenalah bagi kitorang rasa :)

      Delete
  7. hahahaha nanti lopeh raya lah aku buat
    ni nak dekat POSA
    kedai kak kiah pun tutup. aku selalu lepak situh
    sbb aku punya mee sup ada special req sikit
    Terbaik dari wak....hahahhahaha

    ReplyDelete