My Iklan

Friday, 6 July 2012

FAREWELL IZAN

Part ni aku rasa hiba sangat. Sebab aku nangis dia pun nangis......
Syok kalau yang kaki steamboat cam ni. Bawak dilla rugi lah sebabnya makan sikit dah kenyang. Puak-puak ni best....memang tak rugi punya. Meja ni lah paling lama duduk melepap kat sini. Orang yang dirai pun happy sokmo. memang syok giller duk mengadap ni. Sampai kering kuah tomyum tu.

Bersemangat semuanya. Berasap-asap macam kat pondok bumbung korea lak erk dan yang berbaju biru ni memang hantu steamboat (hahahha). Tak pandang kiri kanan pun....

Last Day Izan di PMB sebagai practical student GEMS kami raikan di Steamboat Antarabangsa Bangi. Dalam tempoh 6 bulan tu terasa lah kejapnya. Pejam celik celik pejam dah masa berakhir. Banyak suka duka yang dikongsi bersama. Gelak sembang bagai hahahha antara kita je lah yang tahu erk Izan. Terima kasih pada Izan yang sempat menggantikan tempat dilla semasa cuti panjang hari tu. Tq bebanyak...sebab tempat duduk dilla ni susahnya nak bercuti. Kena ada urang ganti kekdahnya ghitu.

5 comments:

  1. ala...berenti kerja je.
    Aku ingatkan apa sey tadi.

    Henpon ada, internet ada, calling2 je dah bleh makan stembot sama2 lagi.

    eh dod, 3rd photo from bottom, gambo periuk steambot tu, aku suka tengok. Sotong2 hangus2 semua haha.

    ReplyDelete
  2. Kat mana mana pun leh berhubung dep tapi tak lah satu opis dah....tapi yg pasti pertemuan pastinya ada perpisahan

    ReplyDelete
  3. betullll sangatttt

    ReplyDelete
  4. betul ke farewell party ni dila?aku tengok muka semua orang happy jer, kemain lagi sonok...

    ReplyDelete
  5. hahaha ORGA aku pun baru nak kata, feeling sedeh cam tak dek je. agaknya sebab leh jumpa kat FB maka fenomena utk bersedeh sudah tiada lagi kut (ahak)

    ReplyDelete