My Iklan

Friday, 13 July 2012

KARNIVAL FLORIA

WAktu aku gi Floria hari tu last kopek jalan terakhir mestilah nak kena jamu jamu mata yang kepenatan ni khen. Boleh hilang penat kalau tengok semua ni. ALmaklumlah orang pompuan kan Orga, dep! Cam ni lah gayanya...tul tak shidah, As? Hahahaa

Menurut kak Rozi pemilik salah satu gerai ni tiaptiap pada hujung bulan ada karnival jualan SENI dihadapan masjid Putrajaya tu. Kalau nampak ada canopy biru tu sah lah tu jualan karniwal hujung bulan. Menarik jugak barangbarang kat sini.

4 comments:

  1. wey...suke la purse kecik munge2 tu..beli la utk aku satu....hehehehehe

    ReplyDelete
  2. myra karnival bunga dah abisler camano nak boli...hahahaha

    ReplyDelete
  3. dahla dila, kalau kedekut tu, ada jer alasan, haha...harap-harap, next time, aku pun dapat join pesta flora ni jugak.

    ReplyDelete
  4. hahahha ORGA, dah habis karnival baru nak POSAN dak myra ni. Munga taik ayam ada lah kehkehkeh

    ReplyDelete