My Iklan

Thursday, 26 July 2012

PAGI KE ENAM

Dari Sahur lagi aku tak tidor pun. Kali ni hilang ngantuk sebab semalam lena aku tidur gamaknya. Kirakira nak gi Opis kul berapa agaknya pagi ni. Naik scooter leh cilokcilok kan. Baju dah siap iron. Kali ni kena pakai baju uniform opis. Baju yang kerehni adakala malas nak pakai. Tapi kena pakai wajib bak kata HR aku. Dapat duit dobi sebulan tigapuluhhinggit....lau tak pakai kang kena tarek (hehehe).

Hari ni dah masuk hari yang ke enam kita berpuasa. Opis aku time Ramadhan ni balik cepat. Masuk pukui lapan balik pukul empat setengah. Best kan....

Budakbudak opis ni ajak IFTAR kat luar pulak secara beramairamai. Tengok pamplet Ramadhan ni semua harga kat hotel mahalmahal belaka. Beratus tu ada yang net ada yang plus. Rasa kalau gi PARAM memang banyak berbaloi. Rugi makan sikit tapi bayau mahalmahal. Servey punya servey terclick lak kat PURIPUJANGGA. Alahai voucher dah habis, ruginya. Kalau dengan voucher bayau Rm30-35 ja. Rm45 ni 'walk in'. Tak kisah lah just nak try food kat sini. Dah booking dah....tapi untuk hari sabtu dah fenuh erk. 

5 comments:

  1. aku smalam dod, buka kat tempat keja, sahur pun tempat keja.

    aku tengok foto2 buka kat hotel, best giler. Macam2 pelik2 semua ada.

    ReplyDelete
  2. Bestnya masuk kul 8 balik kul 4.30... kat gomen masuk kul 7.30 balik kul 4.30 tau

    ReplyDelete
  3. alahai dep...
    Time tak sama erk. x per ler asal dafat IFTAR alhamdulillah
    ** Kalau mahei sangat tu rasa teman suka je bukak kat umah dep

    ReplyDelete
  4. Da, Ramadhan je dpt merasa balik awei (hehehe)

    ReplyDelete
  5. seronoklah angpa semua, masing-masing dapat bonus raya, boleh beli scooter baru, lens camera baru...student macam aku ni,saperlah nak bagi bonus, uhuks~...

    ReplyDelete